Horecaondernemer Paul Vangelder runt zaken samen met Growzer

Horecaondernemer Paul Vangelder is al even actief in de sector. 12 jaar geleden begon zijn horecaverhaal en ondertussen zijn we 5 zaken en een groothandel in horecamateriaal verder. Al van bij de start begreep Paul (De 7 Schaken, De Natie, V-Supply,…) beter dan wie ook dat data en systemen belangrijk waren.

Data zijn cruciaal om te managen

 “Ik ben een ondernemer en vanaf het prille begin was het me duidelijk dat systemen essentieel zijn. Zeker in horeca is het nodig om op dagdagelijkse basis een zicht hebben op de kosten. De foodcost, het personeel en ga zo maar door. Zonder een duidelijk zicht op de kosten, kan je onmogelijk succesvol een zaak runnen”, geeft Paul aan.

Growzer centraliseert alle data

 Waar vroeger Excel de enige oplossing was, zijn er ondertussen tal van andere mogelijkheden. “Met die Excel’s zijn we ondertussen gestopt”, glimlacht Paul. “Wat begon met HOREKO, Aapi en nog wat andere tools is ondertussen uitgemond in een doorgedreven gebruik van Growzer. Daar worden alle gegevens in gecentraliseerd en dat maakt makkelijk managen mogelijk.”

Waarom Paul zweert bij Grower? “Omdat het een modulair systeem is. Je kan kiezen voor het volledige platform, maar je kan er ook deelaspecten van gebruiken. Je kiest dus zelf wat je nodig hebt. Je moet immers niet veranderen om te veranderen en je kan best eenvoudig beginnen. Zo staan bij ons bijvoorbeeld de foodcost en het geautomatiseerd bestellen centraal, Het rendement van je zaak hangt nu eenmaal van het feit of je de kosten onder controle hebt en dat houden we dan ook minutieus in de gaten. Geef jezelf een 6-tal maanden tijd om alle aspecten van Growzer te leren kennen, maar dan komt je rendement in een stroomversnelling. Je wordt bovendien uitstekend begeleid en al van bij de opstart krijg je een doorgedreven training.”

1 overzichtelijk dashboard om je zaak te runnen

Een andere troef van Growzer zijn de koppelingen. “Wij willen maar 1 dashboard om het overzichtelijk te houden en dat krijgen we ook met Growzer. De gegevens van het personeel, de boekhouding en ga zo maar verder komen netjes in het systeem. Bovendien is het bijzonder gedetailleerd. Ontbreekt er ergens een steak die niet aangerekend is, maar ook niet meer op voorraad is of verdwijnen flesjes drank, je weet het onmiddellijk. Zo behoud je perfect controle over je zaken, ook als je zelf niet altijd aanwezig bent. Maar ook je medewerkers kunnen tijd winnen met het systeem. We weten allemaal dat je in de horeca lange dagen moet maken en dan is het aangenaam als een platform je helpt om sneller en efficiënter te werken” besluit Paul.

Ervaar zelf de kracht van Growzer

Wil je zelf ervaren welke mogelijkheden dit horecaplatform biedt? Wil je efficiënter en met meer rendement werken? Contacteer vandaag nog één van onze adviseurs. Ze zijn thuis in horeca en tonen je in een gratis demo graag alle mogelijkheden. Voor amper 0,8 euro per dag run jij je zaak als een professional!

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven