Medewerker in de kijker Romeo Deladriere: Sales

Bij Growzer werken ondertussen een heel aantal gemotiveerde medewerkers. De medewerker die al het langste meedraait? Romeo Deladriere. Deze gedreven kerel staat in voor de sales en zorgt dat de klanten ook gedurende het hele traject tevreden blijven. Wij stellen hem kort aan je voor! 

Romeo, wat is je takenpakket binnen Growzer? 

Ik combineer momenteel nog de sales en de functie van Customer Success Manager. Zowel in België, Nederland als Frankrijk sta ik in voor de sales. Ik volg de leads op en informeer potentiële klanten over de voordelen van Growzer voor hun zaak. Na de verkoop, zorg ik ook voor de eerste opleiding en blijf ik ook de contactpersoon voor de klanten als ze ergens mee vastlopen. Ondertussen is er met Sony wel iemand bijgekomen die de opvolging meer en meer van me overneemt, zodat ik me verder kan toeleggen op het nog sneller uitbreiden van onze klantenbestand. 

Had je al ervaring in de horeca voor je bij Growzer van start ging? 

Ondertussen werk ik toch al een tijdje bij Grower, maar voordien was ik aan de slag als Assistant-Manager bij Le Pain Quotidien in Amsterdam. Toen ik terug naar België verhuisde kwam ik in contact met Frank De Meulder, de managing director van Growzer en was ik snel overtuigd van de meerwaarde van Growzer. Het loste immers de problemen op waar ik bij Le Pain Quotidien dagelijks mee werd geconfronteerd. 

Je doet nu de sales is dat iets helemaal anders?  

Eigenlijk niet. Het gaat om klanten helpen en oplossingen aanbieden en dat kwam in mijn vorige job ook aan bod. Ook daar moesten we aan upselling doen en meedenken, dus een groot verschil merk ik niet. 

Hoe zie je jezelf evolueren binnen Growzer? 

Ondertussen doe ik al een tijdje de sales en ben ik veel op de baan. Eigenlijk ben ik enkel op maandag op kantoor om wat afspraken te maken en mijn administratie te doen. We willen blijven groeien, dus op termijn gaat er ongetwijfeld sales bijkomen. Voor mezelf zie ik dan wel een aansturende, coachende rol weggelegd. Ondertussen heb ik best wel wat ervaring opgedaan en begrijp ik de noden in de sector steeds beter.

Wat zijn voor jou de belangrijkste troeven van Growzer? 

Heel wat ondernemers zitten met pijnpunten en die lossen we met Growzer stuk voor stuk op. We bieden echt een totaaloplossing aan. Het geautomatiseerd bestellen blijft echt het speerpunt. Geautomatiseerd bestellen staat dus op één, maar ook het correct bijhouden van de stock vinden ondernemers belangrijk. Net daarna komt alles wat met de F&B kosten te maken heeft. Wij bieden duidelijke dashboards en inzichten. Verder worden ook de koppeling met werkroosters en personeelsplanning geapprecieerd. Daarvoor werken we nauw samen met AAPI, onze geprefereerde partner. In principe kunnen we aan elke toepassing waarmee ze al werken koppelen. 
Zeker de jongere generatie horecaondernemers is er snel mee weg en ziet onmiddellijk de voordelen in. Als ik hen Growzer toon, dan zijn ze quasi onmiddellijk verkocht. 

Tot slot: Wanneer is het voor jou een goede dag geweest? 

Als ik het gevoel heb dat ik met Growzer een aantal pijnpunten heb kunnen oplossen bij de horecaondernemer, dan is mijn dag geslaagd.


Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven