Lucy Chang & Growzer zetten samen stappen vooruit

Je bent vast en zeker wel eens aan tafel geschoven bij Lucy Chang. De Aziatische keten met gerechten uit Vietnam, Laos, Thailand en China, telt ondertussen 6 vestigingen en weet heel wat restaurantbezoekers te verleiden. In het streven naar meer efficiëntie gingen ze een 5-tal maanden geleden een samenwerking met Growzer aan. We spraken met Johan Tisson, de Operations Manager van Lucy Chang, over de digitalisering.

Johan, wat houdt je functie juist in?

Ik ben Operations Manager van de 6 vestigingen. Ik sta in voor de coördinatie, stuur 5 restaurant managers aan die aan mij rapporteren, en ook alles rond foodcost en de aankopen volg ik voor Lucy Chang op.

Hoe ben je in contact gekomen met Growzer?

Wel, de zaakvoerder kende Frank De Meulder, de General Manager van Growzer, en zo zijn de eerste contacten gelegd. Na een grondig onderzoek van de verschillende mogelijkheden in de markt hebben we uiteindelijk voor Growzer gekozen. Hun management platform staat voor ons het verst inzake mogelijkheden en wensen van Horeca ondernemers.

En wat doen jullie momenteel met Growzer?

Momenteel beperken we ons nog tot de bestellijsten. We zijn 5 maanden geleden opgestart en bestellen momenteel alles via Growzer bij onze leveranciers. Verder ontvangen we onze goederen ook via het systeem.

Welke voordelen merken jullie nu al?

Wel, we hebben nu een centraal platform om alles bij te houden. We hebben geen 9 aanspreekpunten meer, maken minder fouten en alles is traceerbaar. We hoeven niet meer te mailen of te bellen en winnen zo heel wat tijd.

Wat zijn de volgende stappen?

Binnenkort gaan we koppelen met de kassa en ook de andere zaken willen we gaan gebruiken. We willen op dagdagelijkse basis onze omzet en foodcost kennen en dat zal zo perfect mogelijk zijn.

Jullie geloven dus sterk in de digitalisering bij Lucy Chang?

Wees maar zeker. Je werkt met Growzer een stuk efficiënter, krijgt meer inzichten en spaart nog heel wat tijd uit ook.

Klinkt goed Johan, we wensen jullie alvast nog veel succes bij de verdere implementatie en we staan natuurlijk voor jullie klaar!

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven