Kassatellen.nl & Growzer: een gouden combinatie

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Kassatellen.nl ook in België aan een stevige opmars bezig. Dit van origine Nederlandse bedrijf digitaliseert online het kasboek en vermindert je administratieve rompslomp. Recent werd een samenwerking met Growzer afgesloten, niet onlogisch want beide systemen vullen elkaar perfect aan. Wij spraken met Ramon Hermans van TheNextSoftware, het bedrijf achter de toepassing. 

Ramon, kun je even kort schetsen wat Kassatellen.nl voor de horecaondernemer kan betekenen?

Kassatellen.nl is een online kasboek in de cloud, waardoor je 24 op 24 je kasboek kunt consulteren. Bovendien koppelt ons kasboek naadloos met je kassasysteem en boekhoudpakketten als yuki en Exact Online. 

Door het gebruik van Kassatellen.nl verminder je niet enkel de administratieve rompslomp, de koppelingen zorgen er ook voor dat je heel wat tijd bespaart en fouten uitsluit. Bovendien heb je door de koppelingen met je kassa ook steeds inzicht in welke producten/productcategorieën goed lopen. Ons systeem draait volledig online, waardoor het steeds toegankelijk is én omdat je heel wat zaken automatiseert kun je stevig besparen op de kost van je boekhoudkantoor/accountant. 

Klinkt als muziek in de oren en vanwaar de samenwerking met Growzer? 

We geloven sterk in meten is weten en in het digitaliseren van de horeca. Beide systemen vullen elkaar perfect aan en kunnen de horecaondernemer helpen zijn/haar zaak efficiënt te runnen. De manier van zakendoen en de visie van Growzer sprak ons alvast enorm aan. Growzer heeft een kasboek, maar wij gaan nog een paar stapjes verder.

Jullie zijn ondertussen ook op de Belgische markt actief? 

Vast en zeker, we groeien er stevig!  We merken dat er met het invoeren van de geregistreerde kassa heel wat beweging in de markt zit. Zo werken we ondertussen ook nauw samen met VNV Horeca Management en proeven we steeds meer interesse in de Belgische markt. Naast België en Nederland, zijn we trouwens ook op de Antillen actief, met plezier ga ik daar op zakenreis! 

Dat begrijpen we volkomen! Nog andere ambities? 

We willen de komende jaren nog stevig groeien. Zo kunnen we ook steeds meer gegevens verzamelen. Op termijn kunnen klanten die toestemming geven hun gegevens anoniem delen, zodat we ook waardevolle benchmarks kunnen publiceren. We merken ook steeds meer interesse van boekhoudkantoren die thuis zijn in de horeca, dus ook daar liggen vast en zeker nog opportuniteiten. Zij hebben immers ook een snellere en directe  toegang via ons systeem, waardoor de BTW-aangifte tijdig kan gebeuren! 

Zelf kennismaken met Kassatellen.nl en/of Growzer? Weet dat er momenteel heel interessante combinatiepakketten zijn. Met een stevige reductie profiteer je van de kracht van beide systemen. Contacteer ons voor bijkomende informatie en een demo! 

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven