Jelbrich tilt je keuken naar een hoger niveau

Jelbrich Hendrickx combineert al een tijdje een aantal zaken. Naast het organiseren van feesten, verleent hij ook de nodige consultancy om horecazaken te optimaliseren of mee te helpen opstarten. Hij is dan ook perfect geplaatst om de meerwaarde van Growzer in te schatten. Wij laten hem graag even aan het woord. 

Kun je kort even vertellen wat je doet? 

Enerzijds kun je me inhuren om de catering te organiseren van feesten, maar net zo goed duik ik mee achter de potten in bestaande horecazaken om daar voornamelijk de keuken te optimaliseren. Ook het opstarten van nieuwe zaken is een kolfje naar mijn hand. Zo neem ik bijvoorbeeld de menukaart onder handen en de werking in de keuken. Daar ben ik nu zo’n 5 jaar mee bezig. 

En welke problemen bots je meestal? 

Een stukje bedrijfsblindheid. Heel wat ondernemers doen alles zelf en laten hun niet of amper adviseren. Al te vaak moeten ze dan last minute beslissingen gaan nemen, die niet altijd onderbouwd zijn. Zelf word ik ook vaak last minute opgetrommeld, maar ik heb natuurlijk ook een agenda waar ik me aan moet houden.

Je adviseert al een tijdje Growzer. Wat is de meerwaarde volgens jou? 

Werk je op je eentje in een kleine zaak, dan is die meerwaarde eerder beperkt. Dat kun je nog perfect zelf behappen. Maar groeit je zaak en/of heb je meerdere zaken, dan toont Growzer zijn meerwaarde. Zeker als je met personeel werkt. Online bestellen gaat razendsnel. In 2 minuten zijn je bestellingen doorgegeven. Daarnaast heb je ook geen miscalculaties in je foodcost meer en is het eenvoudig om je menu’s te standaardiseren. Je kunt je foodcost tot na de komma uitrekenen. Bovendien beschik je over een goed dashboard, wat simpel te hanteren valt. 

Heb je het gevoel dat de sector mee is met de digitale trein? 

Een kok en digitalisatie, dat blijft een moeilijke combinatie. Een nieuwe lichting ondernemers die de horeca anders benaderen, die zijn wel onmiddellijk mee. In de horeca lopen we digitaal toch nog altijd stevig achter. Ik zie een inhaalbeweging, maar die gaat naar mijn aanvoelen traag. 

Wat zijn jouw plannen nog? 

Het verder uitrollen van mijn operationeel consulting bureau, met mogelijks een eigen restaurant en/of demokeuken erbij. Daarnaast wil ook zowel professioneel als privé blijven groeien als persoon.

We wensen je het alvast toe! 

Meer weten over Jelbrich en zijn dienstverlening? Neem een kijkje op www.jelbrich.be.

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven