GROWZER IS CONTENT MET DE CONTENT

De content van Growzer? Die is in handen van Hybrid Agency en The Cult of Content. Een combinatie die werkt en de groei stimuleert. Wij laten even Carol Bevers (Hybrid Agency) en Kevin Stickens (TCoC) aan het woord. Kwestie van eens kennis te maken met de mensen achter onze posts, blogs en advertenties! 

Verenigde krachten

“Ondertussen zijn we toch al zo’n 2 jaar aan de slag voor Growzer”, trapt Kevin Stickens af. “Frank De Meulder was toen al een vriend en wist dat ik met content bezig was, de horeca adem en op dezelfde golflengte zat. Het feit dat ik low budget werk, zal ook wel hebben meegespeeld uiteraard, een start-up heeft zijn geld nodig.” Ook Hybrid Agency werkt al vanaf dag 1 voor Growzer, al kwam Carol nog redelijk recent het team vervoegen. “De losse aanpak ligt me wel, al zijn we wel met serieuze zaken bezig”, lacht Carol. “We staan in voor de paid advertising, checken en updaten de content en social media en staan in voor het opzetten van landingspagina’s. Een fijne job, met resultaat. Want Growzer groeit stevig door en daar dragen wij al van in het prille begin ons steentje toe bij.

Ze begrijpen de horeca

Waarom Frank van Growzer tevreden is. “Het is leuk samenwerken met mensen die mij, maar vooral de horeca kennen en begrijpen. Zij vertalen mijn buikgevoel in prikkelende content die blijft hangen. Ondertussen is er bij Hybrid Agency een team van mensen dat aan onze campagnes werkt en ook The Cult of Content doet zijn duit in het zakje. Een succesvol team dat stimuleert en er mee voor zorgt dat we onze pittige doelstellingen behalen, geeft Frank mee. “Content is een onderdeel van onze dienstverlening”, geeft Carol mee. “Specifiek voor Growzer wordt er meer vertrokken vanuit feeling en de filosofie van de sector, dan vanuit data. Daarom werd ons team aangevuld met de expertise van The Cult of Content.”

Hybrid Agency groeit als kool

Bij Hybrid Agency groeien ze trouwens als kool. “We tellen heel wat ronkende namen onder onze klanten: Baloise, Ava Papierwaren, Trivec, Maxi Zoo en Gamma zijn er maar enkele. Al moet Growzer daar natuurlijk niet voor onderdoen. Wij werken volgens een TAAS-model, een team as a service. We brengen kennis samen en zetten iedereen op hun sterktes in. We zijn stuk voor stuk multifunctioneel, maar verdiepen ons wel in 1 stuk van digitale marketing. Dat dat gesmaakt wordt door klanten is wel duidelijk”, besluit Carol. 

Het slotwoord is aan de General Manager van Growzer. “Ook de komende maanden gaan we op de ingeslagen weg door. Onze communicatie mag gerust met een kantje zijn en we spelen in op de ontwikkelingen in de horeca. We werken voor een zeer boeiende sector, met heel uiteenlopende mensen en dat mag ook tot uiting komen in onze communicatie. Dat hebben zij bij Hybrid Agency en The Cult of Content alvast goed begrepen.

 
Volg Growzer op de sociale media.

Op de hoogte blijven? Volg Growzer op Facebook en/of Instagram. Ook de nieuwsbrief met leuke tips en tricks en nieuwtjes is zeker en vast de moeite waard.

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven