Cynthia Maes Bijkomende sales power voor Growzer!

De beste sales krachten? Die vind je in je eigen netwerk. Growzer groeit als kool en toen een nieuwe sales noodzakelijk werd om de aanvragen bij te benen, kwam al snel Cynthia op de radar.

Cynthia, vertel hoe ben je bij Growzer terecht gekomen? 

Wel, ik was als customer service medewerker aan de slag voor Orange, maar de hele dag binnen zitten en telefoontjes beantwoorden was niet echt mijn ding. In het verleden heb ik in de horecazaak van Sony, de customer success manager, gewerkt en toen er nood was aan een bijkomende kracht met kennis van horeca, kwamen ze al snel bij mij terecht. 

En wat is juist je taak bij Growzer? 

Ik sta in voor de sales, maar mijn takenpakket is een stuk breder. Uiteraard probeer ik nieuwe klanten te overtuigen van de meerwaarde van Growzer, maar net zo goed handel ik de administratie af, help ik bij het onboarden en zorg ik dat ze in de watten gelegd worden en antwoorden op hun vragen krijgen. 

En ligt de job je? 

Ik ben natuurlijk nog niet zolang bezig, maar ik ben geweldig opgevangen. Ik besef dat ik nog veel te leren heb, maar ik zet elke dat reuzenstappen vooruit. Deze job ligt een stukje uit mijn comfort zone en het vergt veel van me, maar ik krijg heel wat hulp én opleidingen. Twee weken geleden heb ik mijn eerste klant gemaakt en dat was toch wel een mijlpaal. Nu, de kop is eraf en er zullen er nog heel wat volgen. 

Waarom geloof je zelf in Growzer? 

Met mijn horeca-ervaring merkte ik onmiddellijk dat Growzer een must have tool is. Bestellen is geen opgave meer, je weet perfect wat er in je stock ligt en ook de menu-engineering is een super tool. Ik weet uit ervaring dat heel wat horecazaken helemaal geen zicht hebben op hun stock, knoeien bij het bestellen en geen flauw idee hebben wat de aankoopprijzen zijn van hun producten. Hoe kun je dan een gezonde marge berekenen? Growzer lost al deze problemen op en met de koppelingen sluit je ook in een oogwenk je kassa en personeelsbeheer aan. Bovendien is het systeem laagdrempelig, waardoor iedereen ermee overweg kan. 

Hoe zie je je evolueren? 

Daar ben ik nog helemaal niet mee bezig! Eerst alles onder de knie krijgen en uitgroeien tot een super sales en dan zien we wel weer verder. 

Tot slot Cynthia, waarom vind je je job zo leuk?

De job is ontzettend gevarieerd. Demo’s geven, administratie, vragen oplossen: het komt er allemaal bij kijken. Bovendien ontdek ik heel wat leuke horeca-adresjes waar ik het bestaan niet van vermoedde. Weet je dat er een ontzettend leuke Croque bar in Brugge zit? Ik ontmoet ook ontzettend leuke en gepassioneerde mensen en geen enkel gesprek is hetzelfde. Fantastisch! 

Top Cynthia! Laten we daar een croque op gaan eten en veel succes nog! 

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven