Bavet blijft samenwerking met Growzer uitdiepen

Bavet en Growzer werken al langer nauw samen. De succesvolle fast casual spaghetti keten, leunt dan ook voor een groot stuk op het dashboard en de cijfers die uit Growzer komen. Wij spraken met Amerigo Delli Bove, de Assistant Operations Manager van Bavet. Dagelijks is hij met het dashboard van Growzer in de weer. 

“Bij Bavet maken we van heel wat modules gebruik. We plaatsen er online onze bestellingen mee bij onze leveranciers, koppelen met Lightspeed ons kassasysteem en berekenen er onze foodcost mee. Maar daar stopt het niet. Zo worden ook dagelijks ons kasboek getrokken en verwerkt, enkel cash betalingen moeten we nog manueel ingeven. De betalingen via Uber Eats, Deliveroo en collega’s lopen gelijk mee door. Handig en tijdbesparend!”

Steeds blijven ontwikkelen 

Hoewel er al heel wat functionaliteiten in Grower zitten, pusht een klant als Bavet ze toch steeds verder. “Geregeld zitten we samen met het team van Growzer om onze input te geven en te bekijken wat er nog geïmplementeerd kan worden. Zo werken we nu samen aan een waterdichte stocktelling in realtime en verder werken we aan een nog betere dashboarding. Zo kunnen we binnenkort de statistieken van al onze vestigingen tegelijkertijd trekken en niet van enkel de vestigingen afzonderlijk. Daarnaast werken we ook nog aan het toevoegen van verpakkingen en hoeveelheden om de foodcost berekeningen nog accurater te maken.”

Inzichten om op te sturen 

Inzichten en meetpunten, dat is wat ze er bij Bavet uithalen. “Realtime inzichten zijn voor ons levensbelangrijk, zo kunnen we kort op de bal spelen. Een stock die klopt, een foodcost die juist zit en transfers van stocks tussen vestigingen: een goed dashboard is essentieel om het overzicht te behouden en teams aan te sturen. Bovendien is Growzer makkelijk om mee te werken. Botsen we toch op kleine manco’s, dan bespreken we deze en worden er oplossingen uitgedacht. Het is aangenaam werken zo. De koppelingen met de kassa en de urenregistratie zijn ongetwijfeld andere troeven”, geeft Amerigo nog mee.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bij Bavet zijn ze alvast enthousiast. Zelf de kracht van Growzer ervaren? Contacteer ons en we bekijken hoe we ook jouw horecazaak een boost kunnen geven.

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven