Medewerker in de kijker Sony Van Gasse: Customer Success Manager

Bij Growzer werken ondertussen een heel aantal gemotiveerde medewerkers. De laatste aanwinst? Sony Van Gasse, die als Customer Success Manager de begeleiding van de klanten op zich neemt. Wij stellen haar even aan je voor! 

Sony, brand los: Wat doe je bij Growzer?  

Kort samengevat: Ik probeer onze klanten gelukkig te maken. Ze proactief in de watten leggen en anticiperen op vragen, daar draait het om. Hoewel ik heel vaak per mail klanten bijsta, probeer ik er toch een persoonlijke en menselijke touch in te leggen. Zo maken we het verschil voor onze klanten en los ik de vragen van de klanten op. Zie me maar als de eerstelijns ondersteuning van de klanten. De persoon bij wie ze met al hun vragen over Growzer terecht kunnen. 

Mooi! Hoe ben je in deze job gerold? 

Wel, ik heb zelf een verleden in de horeca en een eigen zaak gerund. Ik begrijp dus de noden van onze klanten, kan meedenken en met oplossingen komen. Dat voelen klanten ook aan en weten ze te appreciëren. Frank, de Managing Director heeft me bij het team gehaald omdat hij meteen de link zag tussen mijn verleden in de horeca en Growzer. 

Heb je veel technische skills nodig om je job te doen? 

Het is niet zo dat ik moet kunnen toveren, maar uiteraard is een basiskennis wel belangrijk. Ondertussen heb ik al heel wat opgestoken en begin ik Growzer beter en beter te doorgronden. Verder heb ik ook nog een heel technisch team achter me, ik sta er dus niet alleen voor. Natuurlijk moet je wel interesse hebben in de technische kant van het platform en leergierig zijn. Maar dat ben ik! Ik speel thuis ook computergames, dus het is niet zo dat IT een ver van mijn bed show is. De toekomst wordt trouwens steeds digitaler en daar moet iedereen in mee. 

Hoe zie je jezelf evolueren binnen Growzer? 

Op dit moment ontdek ik nog elke dag nieuwe zaken en krijg ik het platform steeds beter onder de knie. Op termijn wil ik ook de baan op om klanten ter plaatse te gaan bijstaan of de onboarding te gaan verzorgen. Ik ken de sector en ben een vlotte babbelaar, dus dat moet zeker lukken. 

Wat zijn voor jou – uit de sector komende – de belangrijkste troeven van Growzer? 

Het feit dat je in één systeem alles kunt bestellen bij verschillende leveranciers is een enorme troef. Elke horecazaak wordt immers geconfronteerd met bestellingen. Je spaart er ontzettend veel tijd mee uit. Je hebt ook minder administratie, kunt makkelijker werk doorgeven en toch een oogje in het zeil houden, zelfs vanop afstand. Ons dashboard en de koppelingen zorgen er ook voor, dat je op één scherm de belangrijkste parameters van je zaak kunt monitoren. Zo kun je snel schakelen. 

Tot slot: Wanneer is het voor jou een goede dag geweest? 

Het klinkt melig maar dat is wanneer ik mensen gelukkig heb kunnen maken. Als ik een probleem uit de wereld kan helpen en de klant dat weet te waarderen en verder kan, ben ik gelukkig. 

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven