Keyana Anthone, klaar om Growzer hoger te doen vliegen

Keyana, kun je je even kort voorstellen? 

Wel, ik ben Keyana Anthone net opgestart bij Growzer als Sales Representative bij Growzer. Enkele weken geleden heb ik mijn studie Hotelmanagement afgerond, wat ik trouwens gecombineerd heb met een job als Flight Attendant bij TUI. Ook horeca, maar dan toch net even anders. 

Frank, heeft dan ook oog voor talent! En hoe is hij bij jou terecht gekomen? 

Hij zat in de jury tijdens mijn bachelorproef en daar moet mijn verhaal en project hem zijn opgevallen, want de volgende dag hebben we al een afspraak gemaakt om te bekijken wat ik voor Growzer zou kunnen betekenen. Blijkbaar toch wel wat want ondertussen is mijn contract getekend. 

En hoe heeft hij je weten te overtuigen? 

De horeca sprak me altijd al aan. Als kind droomde ik al stiekem van een eigen hotel en het neerzetten van een eigen horecaconcept is nog altijd iets wat op mijn bucketlist staat. Maar eerst me bewijzen bij Growzer. Het digitale spreekt me zeker en vast aan en wat ik in theorie op school heb gezien, wil ik nu wel eens in de praktijk ervaren. Het is ook mijn eerste sales job en die uitdaging ga ik vol overtuiging aan. 

Dus een massa ervaring in de sector heb je nog niet? 

Nee, maar ik ben er zeker van dat ik met mijn drive dat snel onder de knie krijg. Ik voel dat sales helemaal mijn ding is en ik geloof sterk in het feit dat Growzer voor de horeca een enorm verschil kan maken. Bovendien krijg ik hier de kans om heel wat ervaring op te doen. Als vervanger van Romeo wil ik alvast Growzer verder op de kaart zetten. Ik heb zelf ook altijd in de horeca bijgewerkt (The Villa, Bocadero) als student en het is een sector die me mateloos boeit. Ik ben benieuwd om het eens vanuit een ander standpunt te bekijken. En wie weet komt er in de verre toekomst dan toch nog een eigen horecaconcept van … 

Veel succes alvast!

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven