Growzer en HACCP Coach gaan samenwerking aan

HACCP Coach is al langer een begrip in de horeca. Als onafhankelijke expert begeleiden ze horecazaken en voedingsverwerkende bedrijven om conform te zijn met de geldende HACCP-richtlijnen en wetgeving. Van temperatuurmeting over schoonmaakplan tot etikettering en opslag van voedingsproducten, Annemie Bert neemt het voor je onder de loep en zorgt ervoor dat je stappen vooruit zet. Sinds kort is deze dienstverlening ook naadloos geïntegreerd in Growzer. Weer een partner erbij, die ons ecosysteem versterkt!

Werk volgens de regels van de kunst 

Via het Growzer platform heb je sinds kort toegang tot HACCP Coach digitaal. Zowat het meest complete online systeem op de markt, waarmee je je volledig in regel kunt stellen met de regels van het FAVV. Weer een zorg minder! 

Hygiëne voorop

De tool bestaat uit verschillende module, waarbij de basismodule al voldoende is om te voldoen aan de FAVV-wetgeving. Maar daar stopt het niet, er zijn ook heel wat bijkomende modules die voor een instant meerwaarde zorgen en communiceren met Growzer. Via deze modules heb je je volledige schoonmaakrooster bij de hand, kun je taken inplannen voor je medewerkers en heel wat checklist controleren. Vergetelheden krijgen geen kans en elke horecamedewerker weet perfect wat van hem/haar verwacht wordt. 

Meteen een overzicht van alle allergenen 

Alle allergeneninfo in één overzichtelijk dashboard? Met HACCP Coach digitaal is het geen toekomstmuziek, maar gewoon een feit. Je kunt deze info zelf ingeven of doet beroep op een databank die per ingrediënt de allergenen weergeeft. Zo win je heel wat kostbare tijd en schotel je je klanten niet enkel heerlijke gerechten voor, maar ook de juiste info. 

Neem contact met ons op! 

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Growzer en HACCP Coach? Of misschien wil je wel een demo? Geef ons een seintje en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. De eerste koppeling in ons ecosysteem is met deze koppeling een feit, maar de komende maanden mag je nog heel wat meer verwachten. Zo haal je nog meer rendement uit je investering in Growzer!

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven