Debic blaast 100 kaarsjes uit en Growzer viert mee!

Debic wordt 100 en dat zullen ook de Growzer klanten geweten hebben. Dit toonaangevende bedrijf met een ruim assortiment voor de horeca- en bakkerijprofessional betrekt immers ook ons bij de viering. 

Tijd voor een cashback! 

Hoe jij als Growzer klant bij het feestje betrokken wordt? Wel, elk kwartaal wordt er een nieuw product in de kijker geplaatst. Bestel je dit product dan begin je punten te sparen. Allemaal heel leuk, maar wat kun je met die punten doen? Ze gelden als cashback op je abonnement. Zo betaalt Debic een deel of als je heel wat bestelt, je abonnementsgeld op Growzer terug. Niet alleen geniet je zo van topproducten, je kunt ze dus ook nog eens voordeliger online bestellen en managen! Van een win-win gesproken. 

Concreet? 

Klinkt allemaal goed, maar hoe gaat het nu exact in zijn werk? Wel, per 30 cent sprokkel je een punt. Reken dus op 2 punten voor 6 liter van je favoriete Debic producten. In totaal kun je maximaal voor 20 euro korting per maand bij elkaar sparen. Deze cashback wordt verrekend op de eerstvolgende factuur. Waar wacht je nog op?! 

De actie van deze maand 

Hieronder vind je de actie van deze maand. Bestel online via Growzer, spaar punten en verdien je abonnement terug! 

Creëer steeds de perfecte finishing touch

Debic Gesuikerde Room: steeds het beste resultaat!

Met een heerlijke toef slagroom smaakt elk dessert eens zo goed. Een volle, zoete roomsmaak, een prachtig witte kleur en een luchtige textuur: echt onweerstaanbaar. En om die perfecte slagroomtoef te creëren, doet u natuurlijk beroep op de beste producten. 

Debic Gesuikerde Room, bijvoorbeeld. Want deze room geeft u steeds een luchtig, maar toch stevig resultaat. En omdat u er zelf geen suiker meer aan hoeft toe te voegen, bespaart u ook nog eens tijd en middelen. Meer voordelen?

  • Geen opkloprisico of rendementsverlies
  • Constante kwaliteit door de room-suikerverhouding
  • Meer winst door 20% meer volume
  • Geschikt voor elk toestel

De perfecte room dus als basis voor uw desserten. Maar ook ideaal om zoete bereidingen en warme dranken af te werken, zéker wanneer hij perfect wordt opgeklopt.

Hoe u dat doet? Dat ontdekt u in de gloednieuwe opklopwijzer van Debic. Een handige brochure met heel wat tips & tricks waarmee u keer op keer het maximum uit deze room haalt. Of u nu een keukenrobot, sifon of slagroommachine gebruikt: u tilt elke bereiding meteen naar een hoger niveau.

Ontdek hem nu 
Geen tijd om zelf uw room op te kloppen? Dan heeft Debic de ideale oplossing voor u: de Debic Gesuikerde Room in Spuitbus. Zo krijgt u altijd de perfecte finishing touch op elke lekkernij, koud of warm.

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven