Antwerp Bowling overbrugt corona met behulp van CARD Advance

Antwerp Bowling is een ronkende naam in het Antwerpse, recent opende deze zaak een bijkomend e-karting circuit en werd er dus stevig uitgebreid. Growzer werd gecontacteerd om een samenwerking aan te gaan. Toen sloeg echter corona toe. Meteen een reden om contact op te nemen met CARD Advance, een partner van Growzer en AAPI die zakelijke microkredieten voorziet. Wij spraken erover met zaakvoerder Filip Meeus. 

Filip, hoe ben je bij Growzer terecht gekomen? 

Ik ken de horeca software al een 2-tal jaar en met de recente uitbreiding besloot ik de stap te maken. De zaak verdubbelt, er komen medewerkers bij, het vergt heel wat meer organisatie en ik heb ook maar 24 uur. Vandaar dat Growzer me een nuttige tool leek. 

En waarvoor zet je Growzer in? 

Momenteel beheer ik er mijn stock mee en ook de menu-engineering is top. Tot voor kort stond ik zelf in de keuken, maar het systeem laat me toe een kok in de zaak te zetten die heel makkelijk mijn werkwijze kan kopiëren. Ik moet dus niet investeren in een dure chef-kok, maar heb voldoende aan een uitvoerend profiel, die kan terugvallen op de receptuur in Growzer. Ook filmpjes zijn mogelijk dus in principe kunnen de gerechten ook makkelijk nagemaakt worden. Met één druk op de knop kan er besteld worden bij onze leveranciers en dat spaart heel wat tijd uit. 

Waarom heb je beroep gedaan op CARD Advance? 

Met het openen van de nieuwe e-karting heb ik net een stevige investering achter de rug. Ik hoef je niet te vertellen dat corona er dan ook zwaar inhakt. Zowat alle kanalen heb ik aangesproken om de financieringen en overbruggingen rond te krijgen en het laatste stukje zo’n € 50.000 euro is bijgepast door CARD Advance. Met deze mensen ben ik via Growzer en AAPI in contact gekomen. 

Wat is er zo goed aan CARD Advance ? 

Het is een geweldige tool omdat je telkens een stukje van je inkomsten die via bancontact worden betaald, terugbetaald. De aflossing beweegt dus mee met je omzet, waardoor je niet onmiddellijk strop komt te zitten. Bovendien regel je het snel en flexibel. Los je eerder af dan krijg je korting en geen boete, een andere manier van denken dus. Ondertussen is het eerste initiële krediet quasi afgelost en ben ik er een kleinere tweede aangegaan. Zij helpen me alvast het volledige financiële plaatje rond te krijgen en dat weet ik wel te waarderen. 

En hoe sla jij je met je zaken door corona? 

Er zijn uiteraard wel wat dingen anders dan voordien. Events en groepsuitjes zijn volledig weggevallen. Ondertussen zijn we met takeaway actief, bedenken we nieuwe combo-acties en zetten we in op zowel bowling als e-karting competities. Het verlies is enorm, het is alle hens aan dek, maar we slaan er ons wel door. We blijven alvast open. Zelf werk ik nog wat uren meer, de personeelsbezetting is minimaal, maar Growzer bespaart me gelukkig al wat tijd. Gisteren heb ik vanuit mijn bureaustoel mijn bestelling kunnen plaatsen. Zo win ik toch al enkele uren. 

Hulp nodig of heb je nog een vraag?

Wij helpen je graag verder! Onze supportmail wordt 24/7 opgevolgd. Onze helpdesk is beschikbaar tijdens onderstaande uren:

Van ma tot vrij van 8u tot 22u
za en zo van 10u tot 18u

Stuur ons een email of bel ons nu

Probeer Growzer gratis en vrijblijvend uit.

Ontdek de troeven